Maandag – Vrijdag

8 am – 10 pm

+32 3 226 42 40

team@konnexxions.com

Grotesteenweg 261

2600 Berchem

Maandag – Vrijdag

8 am – 10 pm

+32 3 226 42 40

team@konnexxions.com

Grotesteenweg 261

2600 Berchem

OR36 – 16 channels Teamwork Analyzer Recorder

De teamwork multi-analyzer en recorder

Met zijn compacte afmetingen en autonomie, is dit 16-kanaals meetinstrument de ideale partner voor on-site metingen (predictive maintenance, inbedrijfstelling, trillingen in gebouwen).

Download datasheet now

Toepassingsgericht

Dankzij de comfortabele rekenkracht en de ingebouwde verwijderbare SSD kan de OR36 de testtoepassingen tijdens de vlucht aan. Het biedt de mogelijkheden van een geavanceerd laboratoriuminstrument in een modulair, robuust en draagbaar pakket.

Het biedt de mogelijkheden van een geavanceerd laboratoriuminstrument in een modulair, robuust en draagbaar pakket.

Teamwork technologie

De OR36 maakt gebruik van de nieuwste Teamwork technologie, die de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit van uw metingen verhoogt. Deze technologie is ingebouwd in elke kritische hardware- en middlewarelocatie en biedt een complete omgeving voor zeer efficiënte tests. Ideaal voor teams en wagenparken, het vereenvoudigt licentiebeheer, maakt het mogelijk om de instrumenten in cascade te plaatsen in gestapelde of gedistribueerde configuraties en vergemakkelijkt het delen van conditioners en accessoires. De krachtige ingebouwde lokale DSP’s verwerken signalen on line, zonder een sample te missen voor elke snelheid of resultaat.

Belangrijkste kenmerken

  • Robuust chassis met 4 tot 16 kanalen
  • Draagbaar: 5,2 kg (11,4 lbs)
  • 4, 8, 12 of 16 universele ingangen
  • 1 tot 4 ForceDSP’s voor real-time berekeningen
OR36 Highlights