Maandag – Vrijdag

8 am – 10 pm

+32 3 226 42 40

team@konnexxions.com

Grotesteenweg 261

2600 Berchem

Maandag – Vrijdag

8 am – 10 pm

+32 3 226 42 40

team@konnexxions.com

Grotesteenweg 261

2600 Berchem

Over Ons

Ons bedrijf.

Ontdek meer over Konnexxions

In 1995 startte Kris Peeraer zijn carrière bij een klein ingenieurs- en adviesbureau waar hij werkte als technisch verkoopmanager.

In 2000 werd K. Peeraer BVBA opgericht. Zo werd Kris de exclusieve distributeur van Polytec Laser Vibrometers in de Benelux en Zuid-Afrika. 

Later werd ook het OROS-portfolio toegevoegd aan het distributeurschap in Vlaanderen en Nederland. Met bijna 20 jaar ervaring in de technische verkoop en een no-nonsense service op het gebied van akoestiek en trillingen resulteerde dit in een uitgebreid netwerk van tevreden klanten.

K.Peeraer BVBA heeft zich steeds gericht op het combineren van kennis en ervaring uit zowel de industrie als de academische wereld. Samen met Polytec zijn we er in geslaagd om Laser Vibrometrie een prominente plaats te geven als optische meettechniek. De vele workshops en conferenties die we ondersteunen en organiseren  zoals Measuring By Light, Optimess, Photomechanics, Eurodyn, enzovoort zijn daarvan het resultaat.

In 2009 startte kris met een nieuwe uitdaging: ISISS (Industrial Sensors International Sales and Services) werd opgericht. Hij verdeelt nu ook meetsystemen voor de metalen-, kunststof- en papiersector in geheel Europa.

Na bijna 20 jaar werd K.Peeraer BVBA omgedoopt tot KonneXXions BV en gefuseerd met ISISS. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij u met onze nieuwe bedrijfsstructuur nog beter kunnen ondersteunen.

 

Onze manier van aanpak.

Aanvraag

U zit met een vraag. U contacteert ons dynamische team van ingenieurs dat u onmiddellijk zal helpen.

01.

Analyse

Ons team analyseert uw problematiek (of opportuneit) en bekijkt wat u nodig heeft. We stemmen alles met u af.

02.

Strategie

Wij komen met een heldere strategie en voorzien de juiste systemen en software. Natuurlijk bespreken we dit met u.

03.

Uitvoeren

We voeren onze strategie uit zoals afgesproken. Uw systeem wordt on-site geïnstalleerd, we komen langs voor een demo of u stuurt ons een sample.

04.

Management Team

Kris Peeraer

Managing Director

Olivier de Moor

CTO & Sales

Niels Peeraer

Marketing & Events Manager

Passie brengt ons samen.

Dit is wat we doen. En graag doen. Elke dag opnieuw. Laat ons samenwerken aan een nieuw project. Want passie brengt ons samen.