Maandag – Vrijdag

8 am – 10 pm

+32 3 226 42 40

team@konnexxions.com

Grotesteenweg 261

2600 Berchem

Maandag – Vrijdag

8 am – 10 pm

+32 3 226 42 40

team@konnexxions.com

Grotesteenweg 261

2600 Berchem

Jasch

Gauging masters sinds 1998.

Jasch werd in 1998 opgericht met als doel marktleider te worden in de ontwikkeling van Inline meetsystemen. Door een constante verbetering van  technologie en een geavanceerd productaanbod, is Jasch uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van inline meetsystemen. Met wereldwijd meer dan 2000 geplaatste is Jasch uw vertrouwde partner voor  industriële meetinstrumenten en kwaliteitscontrolesystemen voor industrieën als staal, papier, kunststoffolies, laminering, aluminium, gewalst staal, verzinkingslijnen, geverfde metalen en  floatglas.

Jasch heeft haar productiefaciliteiten in India. Konnexxions is al meer dan 10 jaar de trotse partner voor Jasch in geheel Europa.

 

Jasch Gauging Systems

Isotope / X-RAY Diktemeters

Het meetprincipe is gebaseerd op de verzwakking van Gamma/X-stralen, wanneer deze door het materiaal gaan. De dikte wordt bepaald door het detecteren van variaties in de energie die wordt uitgestraald door een x-ray bron.

Coating diktemeters

De perfecte oplossing voor het optimaliseren van zinkverbruik bij elke stalen coatinglijn, inclusief coil report analyse.

Papier / QCS Gauge

Voor alle soorten papiergerelateerde industrieën, zoals pulp, tissue, karton enz., voor het meten van het basisgewicht en vochtpercentage.

Plastic dikte / Coating Gauge

Kunststof diktemeter en controle van dikte.