Maandag – Vrijdag

8 am – 10 pm

+32 3 226 42 40

team@konnexxions.com

Grotesteenweg 261

2600 Berchem

Maandag – Vrijdag

8 am – 10 pm

+32 3 226 42 40

team@konnexxions.com

Grotesteenweg 261

2600 Berchem

Special-application vibrometers

Specifieke noden vereisen specifieke tools.

Speciale testbehoeften kunnen speciale meetinstrumenten vereisen. Of het nu gaat om ultrasone toepassingen in het zeer hoge frequentiebereik, of het meten van rotatietrillingen op roterende structuren, of het meten van trillingen loodrecht op de meetbundel – er is een Polytec vibrometer die de perfecte oplossing kan bieden.

Bekijk het gamma.

Wat u ook wil meten. Polytec zal u altijd voorzien van het ideale meetinstrument.

HSV-100 High Speed Vibrometer

Tot wel 40 m/s. Met de HSV-100 High Speed Vibrometer kunt u gelijktijdig verplaatsingen en trillingssnelheden tot 40 m/s meten.

Vibroflex Range

Hoge precisie, lange afstand. De Vibroflex Range verricht zeer nauwkeurige metingen vanop afstanden groter dan 300 meter.

New Product!
RLV-5500

RLV-5500 Rotational Laser Vibrometer

Effectief en snel. De RLV-5500 rotatielaservibrometer meet de hoeksnelheid en de hoekverplaatsing van rotatietrillingen op elke vorm van roterende structuur.

IPV-100

IPV-100 In-Plane Vibrometer

U kunt de IPV-100 In-Plane Vibrometer gebruiken voor het uitvoeren van contactloze en niet-invasieve trillings- en bewegingsmetingen loodrecht op de meetas.

Contacteer Ons

Op gebied van vibrometrie diversifieert Konnexxions zich door het bieden van een uitzonderlijke klantenservice gericht op transparantie, probleemanalyse en totaaloplossingen. Ons gepassioneerde team fungeert als een verlengstuk van uw bedrijf of organisatie en ondersteunt uw behoeften gedurende het gehele proces van toepassing tot installatie. Ook na aankoop blijft Konnexxions uw vertrouwde partner doorheen de gehele levenscyclus van het product.